top of page

Rólam

IMG20230411095347 (1) (1).jpg

Gergő vagyok, örülök, hogy találkozunk! :) Ha érdekel az utazás, érdekelnek izgalmas helyek a világban, szeretnél rengeteg utazási tippet kapni, akkor nagyon jó helyen jársz. Régebben sem tudtam soha megülni egyhelyben és ez most sincs másképp.

 

Eddig 38 országban jártam, de igyekszem ezt a számot folyamatosan növelni. Imádok utazni és szeretem minden pillanatát, szeretek új kultúrákat megismerni, szeretem felfedezni a helyi gasztronómiát és szeretek új embereket megismerni. Utazásaim során igyekszem "low-budget" módon, de kényelmesen utazni. A "9 to 5" munkám mellett néha sajnos nehéz menedzselni ennyi utazást, de még így is megéri.

 

Változó, hogy mikor és hogyan utazok. Utazok egyedül, barátokkal, családdal, éppen ahogy jön. Ha éppen senki nem ér rá, megyek egyedül. Rengeteg tippet tudok adni egyedül utazóknak is és csak bátorítani tudok mindenkit, hogy igenis induljon el, merjen egyedül is utazni.

 

Tarts velem, és elárulok neked minden utazási tippet és trükköt amit tudni érdemes! Gyere és utazzuk be együtt a világot!

Szia! Köszöntelek az oldalon! :)

bottom of page